Dorothy Perkins Ayakkabı Modelleri

dorothy perkins ayakkabı


Dorothy Perkins kış sezonu koleksiyonunda %50 indirim var. 2010 yaz sezonu ürünleri de yavaş yavaş gelmeye başladı. Mağaza telefon ve adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.

Pembe dükkana yeni ürünler ekledim.

HM omuzu payet işlemeli tunik

Gri siyah leopar elbise

Topshop Boyfriend jean gömlek

Pull and bear gri siyah leopar desenli şal

cevahir avm dorothy perkins, dorothy perkins ayakkabı modelleri, dorothy perkins mağaza adresleri, Metrocity Dorothy Perkins


~ 4 Nisan 2010 Pazar 0 yorum

Jason Wu Defilesinde Farklı Topuzlar

topuz1

New York Moda haftasında Jason Wu 2010 2011 sezonu defilesinde mankenlerin saçları dikkat çekiyor. Siyah lastik toka yardımıyla yapılan doğal topuzlar kolaylıkla uygulanabilir.

2010 2011 kış, 2010 sonbahar modası, 2011 kış modası, kış


~ 0 yorum

New York Sokaklarından

sokak1

sokak3

sokak2

sokak4

sokak6

sokak5

Sizce Hangi Model Güzel ?


~ 0 yorum

Chanel’in 2010 Makyaj Koleksiyonu

chanel001

Chanel 2010 koleksiyonunda gri, turkuaz, pembe ve somon rengi ojeler, gri, kırmızı ve pembe rujlar dikkat çekiyor. Koleksiyonda en sıradışı detay ise gri rujlar. Bakalım gri oje kadar gri rujlar da kullanılacak mı?


~ 0 yorum

Yağmur Çizmeleri

yagmur çizmesi-1

İstanbul’da ve çeşitli illerde arka arkaya yağan yağmurlara ancak yağmur çizmesi dayanır. Durum böyle olunca yağmur çizmeleriyle yapılan kombinasyonlara yer vermek şart oldu. Marc Jacobs, Jimmy Choo, Hunter ve Burberry gibi ünlü markaların koleksiyonlarında ki modellerin fiyatları 170 – 190 euro arasında değişiyor.

Benzer modeller de uygun fiyatlara yağmur çizmesi almak isteyenler için Nine West, Deriden, Boyner, Twigy, Ayakkabı Dünyası gibi mağazaları önerebilirim. Benim eklemeyi unuttuğum mağazalar varsa yorum kısmından iletebilirsiniz.

yağmur çizmesi -4


~ 0 yorum

MAC’ten Plaj Güzellerine Yeni Bir Koleksiyon

mac29

mac28

MAC, 2010 yaz sezonu için “MAC To the Beach” adını verdiği koleksiyonunu tanıttı. Mayıs ayında satışa sunulacak koleksiyonda bronzerlar da önemli rol oynuyor. Yaklaşık 30 parçadan oluşan koleksiyonda ürünlerin üzerinde adına uygun temalar bulunuyor.

Geçen haftalarda makyaj yaptırdım. Makyöz Mac’in fondotenini kullandı, cildimde belirli süre sonra pütürlükler belirdi. Fotoğraflardaki gibi soft ve hoş görüntüyü yakalamak malesef kolay olmuyor. Bu konuda önerileri olan varsa paylaşsın lütfen. Bu arada Mac’in allığından çok memnunum.

~ 0 yorum