Alexander McQueen Evinde Ölü Bulundu

alexander-mcqueen02

alexander-mcqueen03

Ünlü tasarımcı McQueen bugün Londra’daki evinde ölü bulundu. Moda dünyasının devleri arasında yer alan McQueen 4 kez İngiltere’de Yılın Modacısı ödülünü almıştı. 40 yaşındaki Alexander McQueen’in 2010 yaz koleksiyonundaki bu ayakkabılar son zamanların en çok konuşulan modeli olmuştu.


~ 15 Mart 2010 Pazartesi 0 yorum

Louis Vuitton 2010 Yaz Çanta Modelleri

lv-ss10-1

Louis Vuitton 2009 2010 kış sezonu koleksiyonu nu beğenmiştik. Artık kahverengi klasik logolu modellerinin yerine, renkli ve bir o kadar da trendlere bir koleksiyon hazırlıyorlar.

2010 yaz sezonunun modası olan jean kumaşlar Louis Vuitton çantalarını süslüyor. Ayrıca püskül ve tüy gibi detaylar koleksiyona farklılık katmış.

Koleksiyonda ki en büyük değişiklik ise freebag çantalar. Eskiden ne çok kullanırdık değil mi? şimdilerde yine moda oldular.

~ 0 yorum

Forever 21′den Alışveriş / Elbise Modelleri

forever 21 lacivert elbiseler


Forever 21 elbise koleksiyonunda denizci, military, ekose ve çiçek desenleri ve göz önünde. Birkaç sezondur elbiselerde trend haline gelen, fermuarlar, fırfırlar, bele takılan kemerler, payetler, fiyonklar, danteller, payet ve zımba gibi detaylar dikkat çekiyor.

En önemlisi Forever 21′den nasıl satış yapılır? Bu konuda oldukça fazla mail alıyorum. Alışveriş yapanlar deneyimlerini paylaşsınlarsa sevinirim. Ayrıca ürünlerin kalitesi hakkında da tüyolar versinler ki kimsenin aklında artık bu marka hakkında soru işareti kalmasın.

Daha önce yaptığım Forever 21 haberi; çiçek desenleri ve çizgililer bir arada kullanılıyor, tıklayın.

Alışveriş sitesi önerileri için tıklayın.

Sizden gelenler ziyaretçilerinden Forever 21′den alışveriş yapanlar için tıklayın.

forever 21 çiçekli elbise

forever 21 ekose elbiseler-4

forever 21 siyah elbiseler-3


~ 0 yorum

Military Tarzına Devam

military-1

Military tarzı 2008 yılından itibaren popülerliğini koruyor ve 2010 yaz sezonunda yine gündemde olacak. Amerika Marie Claire Mart sayısında 2010 Military teması işlemiş. Fotoğraflarda görmüş olduğunuz önü açık botlar, Alexander Wang’ın 2010 yaz sezonu için hazırlamış olduğu yaz botları.


~ 0 yorum

Undercolors of Benetton

Undercolors-of-Benetton1

Benetton’un Undercolors adını verdiği, mayo ve iç giyimden oluşan Undercolors of Benetton 2010 yaz koleksiyonu görücüye çıktı. Bundan onbeş yıl öncesinde bu kadar alternatif marka yokken Benetton tekti. Çizgisinden ödün vermeden ve fiyat politikasını değiştirmeden yoluna devam ediyor. Katalog çekimleri her zaman ki gibi rengarenk ve dikkat çekici.


~ 0 yorum

Red Herring Koleksiyonu

red herring elbise

Red Herring Debenhams’da satılan markalardan biri. Cevahir AVM’ye gittiğinizde ürünlerine göz atmanızı tavsiye ederim. Şu an bazı ürünlerinde indirim devam ediyor, yeni koleskiyon da yavaş yavaş gelmeye başlamıştı.

red herring ayakkabı


~ 0 yorum