Defilelerden Doğal Saçlar

Karl Lagerfeld, Carolina Herrera, Dolce Gabbana, Versus vb gibi ünlü markaların defilelerinde, doğal saçlar ön planda. Sezonun saç trendlerini vurgulayan bu modellerin uygulanabilir olması daha da güzel. Şu fiyonklu şirine konusunda ne düşünüyorsunuz merak ettim.


~ 14 Mart 2010 Pazar 0 yorum

Delikli Tayt ve Çoraplar



Hiç şüphesiz ki, hayatımızı kolaylaştıran kıyafetlerin başında taytlar geliyor. Tayt üzerine giydiğiniz bit tişört veya gömlek ile hem rahat ediyorsunuz hemde sezon modasına ayak uydurmuş oluyorsunuz.

Bu hafta, Rihanna’nın giydiği deliklik çorabın tayt versiyonunu Kesha giymiş. Peki bu delikli tayt ve çorapları, Türkiye’ de Deniz Berdan ve Eda Taşpınardan başka kimler giyer?


~ 0 yorum

Bu Yaz Hem Çiçekli Hem Çizgili







Birkaç sezondur gündemde olan denizci modası, 2010 yaz sezonu trendleri arasında yer alıyor. Denizci modası deyince ilk akla gelen çizgili kıyafetler oluyor. Çiçek desenlerini de birkaç sezondur kullanıyoruz. Forever21, 2010 yaz sezonunun iki trendini bir arada kullanabileceğimiz kombinler yayınlamış.

~ 0 yorum

UGG ve Jimmy Choo İşbirliği


UGG rahatlığı Jimmy Choo şıklığı ile birleşiyor. Adeta son yıllara damgasını vuran Ugg Australia ile ünlü ayakkabı markası Jimmy Choo işbirliği yaparak “Ugg & Jimmy Choo” adında bir koleksiyon çıkarıyor. 5 parçadan oluşacak koleksiyon, Ekim ayında satışa sunulacak ve fiyatları £495 – £695 arasında olacak. Modelleri çok merak ediyorum:)

~ 0 yorum

Tayt Çizmelere Devam


Blake Lively ve Diane Kruger giydikleri tayt çizmelerle çok beğenildiler. Blake Lively’nin çizmesi Stella McCartney, Diane Kruger’ inki ise Chanel. Şeytan Marka Giyer filminde Anne Hathaway’de Diane Kruger’in çizmesinin aynısını giymişti.

~ 0 yorum

Topshop’tan Tavşan Kulaklı Saç Bantları

Topshop saç bantları





~ 0 yorum

Vazgeçemedikleri Çantaları

Freida Pinto – Dolce & Gabbana
Katie Holmes – Ralph Lauren
Hilary Duff – Givenchy
Sarah Jessica Parker – Diane De Maria
Madonna – DOLCE & GABBANA
JIMMY CHOO
Taylor Swift – French Connection
Rachel Bilson – 3.1 PHILLIP LIM
Jessica Simpson – VALENTINO

Çanta ve ayakkabı gibi parçalar biz kadınların vezgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. Konu ünlüler olunca bu tutku üst seviyelere çıkıveriyor. Bakalım kimler hangi marka çantalar takıyor.

~ 0 yorum

Victoria Gitti Fox Geldi



Giorgio Armani, 2010 ilkbahar yaz iç çamaşır reklamları için Victoria Beckham’ın yerine Megan Fox, David Beckham’ın yerine de Cristiano Ronaldo ile anlaşmıştı. Armani’nin 2010 yaz iç çamaşır reklamları için ilk görüntü Megan Fox’tan. Megan Fox ve Cristiano Ronaldo’nun aynı karede olduğu reklam daha sonra yayınlanacak.

~ 0 yorum

Versace Güzeli Georgia May Jagger


İngiltere’de 2009 yılının en iyi modeli seçilen Georgia May Jagger, Versace’nin 2010 yaz kampanyasının tanıtım yüzü olarak açıklanmıştı. Versace’nin 2010 yaz reklamları yayınlanmaya başladı. 17 yaşındaki Georgia, moda dünyasında uzun bir süre adından bahsettirecek gibi görünüyor.

~ 0 yorum

H&M 2010 Kış Sezonunda Türkiye’de




H&M reklamlarına bakıp artık iç geçirmemize gerek kalmayacak. H&M Türkiye’deki ilk mağazasını 2010 Ekim ayında Beyoğlu Anadolu Han’da açacak. İstinye Park’ta ayırttığı yeri C&A’ye kaptıran H&M, Cevahir AVM, Forum İstanbul ve Nişantaşı’nda da mağaza açmayı planlıyormuş.

~ 0 yorum

Chloe ile 2010 Yaz Modası






Chloe’nin 2010 yaz koleksiyonunda elbiseler, bol pantolonlar, blazer ceketler ve lacivert beyaz çizgiler dikkat çekiyor. Çizgililer sanki 2010 yazında denizci modasının da popüler olacağını vurguluyor. Ayakkabılarda ise rahatlık ön planda. Renkler ise oldukça pastel.

Şifon uzun elbise ve etekler, fırfır detayları, fiyonklar, koleksiyonu romantik kılan parçalar arasında yer alıyor. Bu arada Chloe parfümüm bitmek üzere, yenisi alınmalı!


~ 0 yorum

Yırtıklar Yamaya Dönüşüyor




Birkaç sezondur giyilen yırtık jeanleri elbette yine giyeceğiz ama 2010 yaz sezonunda yamalı jeanler de moda oluyor. Chloe ve Chanel gibi ünlü markalar, 2010 yaz defilelerinde bu trendi uygulamaya başladı bile. Yakında yırtık jeanler yama yapılıp mı giyilecek dersiniz?

~ 0 yorum

Accessorize Sezon İndirimi Başladı


%50′ye varan Accessorize sezon indirimi başladı. Ayrıca Guess’te de %50 inidirim var.

~ 0 yorum

Dior Dantel Diyor





Dantel modası makyaj ürünlerine ilham kaynağı olmaya devam ediyor. M.A.C’in Love Lace koleksiyonundan sonra Dior’da 2010 yaz sezonu için dantel temasını işliyor. Ben, üstteki pembe allığı kullanmaya kıyamam sanırım, ne tatlı şeysin sen öyle:)

~ 0 yorum

Soğuk Havalarda Ne Giyiyorlar?


Bu gidişle İstanbul’da havaların bunları giyecek kadar soğuyacağını düşünmüyorum ama diğer illerde yaşayan arkadaşlar için faydalı olabilir:) Bir de benim gibi üşüyen biri için bu görüntüler oldukça güzel.

Şu ekose pelerinleri bir türlü sevemedim. Hangi mağazaya girsem görüyorum, çok sıkıldım!


~ 0 yorum

Jessica Alba - 2010 People’s Choice Ödülleri




2010 People’s Choice Ödül Töreninde beğendiğim isimlerden biri de Jessica Alba oldu. Doğallığı ile yine fark yaratan Alba’nın elbisesi, Antonio Berardi 2010 yaz koleksiyonundan, ayakakabıları ise Burberry 2010 yaz koleksiyonuna ait.

Jessica Alba biraz zayıflamış gibi ya da bu elbise onu zayıf göstermiş. Ayakkabılarının bu elbisenin altına pek olmadığını düşünüyorum.


~ 0 yorum