Louis Vuitton’dan Pastel Renkler




Louis Vuitton 2010 yaz koleksiyonu için pastel renkleri seçti. Koyu gri, sarı ve pudra renginden oluşan koleksiyon, Louis Vuitton severler tarafından sevilecek mi dersiniz?

~ 13 Mart 2010 Cumartesi 0 yorum

10 Yıl Sonra Böyle mi Olacaklar?

Victoria Beckham
David Beckham
Angelina Jolie
Brad Pitt
Madonna
Paris Hilton

Britney Spears

Dailymail gazetesi, ünlü yıldızların 2020 yılındaki hallerini hayal etmiş. Paris Hilton’a biraz haksızlık etmişler sanki. O kadar para pul varken, Hilton bu hale gelir mi?



~ 0 yorum

Beckham’ların Uyumu




Beckham çifti kıyafetlerindeki uyum ile dikkat çekiyor. Victoria, David Beckham’ın kıyafetine benzer bir takım giymiş. Hatta Victoria’nın ojesi ile David Beckham’ın kravat rengi aynı.

~ 0 yorum

Current/Elliott 2010 Yaz Jean Modelleri




Ünlü yıldızların son zamanlardaki favori jean markası olan Current/Elliot, 2010 yaz jean modellerini tanıttı. Vintage tarzın öne çıktığı modellerde, şortlar, etekler, yelekler, elbiseler yer alıyor.

2010 yazında jeanler yine önemli rol oynayacak.


~ 0 yorum

Kumral Nicole Richie



Nicole Richie, kumral saçları ile benden tam puan aldı. Sizce sarışın mı kumral mı ?

~ 0 yorum

Ekose Severler

Christina Aguilera, Jessica Alba
Hilary Duff, Ellen Pompeo
Amy Adams, JESSICA SIMPSON


Ellen Pompeo, Pink

2008 kış sezonunda popüler olan ekose gömlekler, farklı renk alternatifleri ile bu sezon da kullanılmaya devam ediyor. Geçen yıl kırmızılı fırfırlı, bu sezonda gri-bej boyfriend ve mor-siyah ekose gömlek aldım. Ben bir ekose sever olarak gömleklerimi jean, etek ve tayt gibi parçalarla çok rahat kullanıyorum.

~ 0 yorum

Deri Eldivenler





Geçen kış sezonundan itibaren sıklıkla kullanılmaya başlayan deri eldivenler, farklı versiyonları ile bu sezon da markaların koleksiyonlarında yerini buldu.

Geçen sezon Park Bravo’dan aldığım gri fiyonklu eldivenden çok memnunum. İçi ince polardan olduğu için çok iyi ısıtıyor. Ben kış aylarında çok üşüdüğüm için aksesuar amaçlı, içi dışı deri olan eldivenlere karşıyım. :)

~ 0 yorum

Zara Saç Bandı Koleksiyonu






Saç bantlarının popülerliğini fırsat bilen markalar, aksesuar gruplarına saç bantlarını da dahil etmeye başladılar. Bu markaların arasına katılanlardan biri de Zara. Yurtdışında olduğu kadar Türkiye’de de en çok tercih edilen markalardan biri olan Zara, tüylü, fiyonklu ve zımbalı modellere yer veriyor.

Aranızda Zara’nın indirime gireceğini merak edenler vardı. Kısa kısa indirim haberlerine Sevgili Breeze’den gelen yorumdan anlaşılacağı üzere 2 Ocak gibi indirim başlayacakmış.

~ 0 yorum

Sonia Rykiel H&M Triko Koleksiyonu





İşte Sonia Rykiel’in H&M için hazırladığı 2010 ilkbahar yaz triko koleksiyonu.

“Triko Kraliçesi” olarak bilinen Sonia Rykiel, birbirinden renkli ve eğlenceli tasarımlar hazırlamış. Gelecek yazın trendlerini de vurgulayan koleksiyonda dikkat çeken parçalar, tulum, tayt, platform ayakkabılar ve tabiki enine çizgili rengarenk trikolar.

~ 0 yorum

Gwyneth Paltrow Saç Modelleri




Gwyneth Paltrow’un bakımlı hoş birbirinden farklı saç modelleri, yılbaşı üzeri saç modeli arayışı içerisinde olanlar için gelsin.


~ 0 yorum

UGG ve Kırmızı Çorap İkilisi





Ojinali, benzeri ve sahtesiyle satış patlaması yaşayan UGG’lar giyilmeye devam ediyor.Vanessa Hudgen’s, UGG’larını kırmızı uzun çorapları ile kullanmış. Gri tuniğine ise diyecek yok, tunik demeye bin şait lazım zaten.

UGG’lardan hoşlanmayanlar olsada bu rahatlığı hiç bir ayakkabıda bulamadığımı söylemeden edemeceğim:)

~ 0 yorum

Kısa Kısa İndirim Haberleri



-Deriden ve Timberland mağazalarında %50 indirim
-Boyner’de %50 ‘ye varan indirim
-Vero Moda ve Only’de %70′e varan indirim
-Debenhams’da kozmetikte %50′ye varan indirim. Herhangi bir her 200TL alışverişinize 100TL tutarında istediğiniz ürün hediye.
-Morgan Valikonak ve Abdi İpekçi mağazalarında %40′a varan indirim
-Claires’de 5 ürüne %50, 4 ürüne %40, 3 ürüne %30 indirim.
-Koton’da %50′ye varan indirim
-Mudo’da %50′ye varan indirim
-Mango’da %50′ye varan indirim
-Burberry, Lacoste, Sisley ve Topshop’da da indirim başlamış.

Sizlerin eklemek istediği indirim haberi varsa, yorum kısmından iletmenizi rica ediyorum.

~ 0 yorum




Açık ayakkabı içine çorap giymem diyenlerin bu trende gün geçtikçe alışacağını düşünüyorum. Çünkü birkaç sezondur bu trend hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor. Burberry, Dior ve Hermes vb gibi ünlü markaların koleksiyonlarının tanıtıldığı defilelerde de bu görüntülerle karşılaşmaya devam ediyoruz.

~ 0 yorum